Biodata_My_Husband

Nama:Muhammad_Fazli_Bin_ramli
Umur:20Tahun
Tarikh_Lahir:24/07/1991
Asal:Ipoh-perak
Facebook:Ilzaf_zaf
Married:03/03/2011

Biodata_Saya

Nama:Muhammad_Nur_Iqbar_Bin_Mohd_Rapi
Umur:15Tahun
Tarikh_Lahir:21/07/1996
Asal:Bertam-Melaka
Facebook:Zaf_Iqbar
Married:03/03/2011

Thursday, 11 August 2011

Pix_My_Husband


41 comments:

  1. Sesunguhnya hubungan sesama jantina adalah perbuatan yg dilakhnat oleh Allah S.W.T
    Adakah Allah S.W.T akan menolong golongan yang dilakhnat? Renung - renungkan lah

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Of coz gay is about sucking...hahaha

    ReplyDelete
  4. WTF mnintak pertolongan dari Allah SWT... yg aku tau dulu Allah SWT terbalikan bumi dan menjahanam kan kaum nabi Luth A.S sbb mereka mengamalkan hubungan sesama jenis... ishk2 tobat laa wei...

    ReplyDelete
  5. muka bebudak lagi. sila pergi bunuh diri!

    ReplyDelete
  6. beci aq ngn org gay nih.... nak muntah rase... yark.... menjijikkan...............

    ReplyDelete
  7. hahahhahah... muke hensem.. tpi gay... REJECT ! taubat lah ye !

    ReplyDelete
  8. aku ok jer dgn gay..
    best ape kawan dgn diorng ni..
    yg membezakan mereka dgn kite adalah sexual orientation sahaje.
    by the way, I'm "UNDECLARE".. Peace yaww!

    ReplyDelete
  9. I think its their right la diorang gay. korang susah ke. tak kacau pun korang. kubur lain2. korang macam tak buat dosa langsung. yang maki2 tu betul ah? but for this couple. jangan buat public macam ni. benda yang u guys tau tak elok jangan bangga. peace!

    ReplyDelete
  10. assalam dik ^^...kalau adik sayangkan dia..jangan lah melebihi kasih sayang adik pada Allah ..Sebab Allah yang ciptakan kita, Allah yang ciptakan orang yang adik sayang..Allah yang sempurnakan kita ^^/.. Subhanallah hebatkan kuasa Allah.. Adik kalau adik sayangkan dia..Janganlah adik lebihkan cinta kepada manusia..Lebihkan lah cinta adik kepada rasulullah s.a.w sebab Baginda sayangkan kita..sanggup menangis demi kita..sanggup korbankan diri demi kita..Adik, kalau adik sayangkan dia..Janganlah melebihi kasih sayang adik kepada ibu bapa dan seterusnya adik-beradik kita.. Sebab Ibu bapa kita yang membesarkan kita dengan sempurna..Alhamdulillah kerana kita masih bernyawa..dan Alhamdulillah sebab mereka sanggup jaga kita dan x buang kita kat longkang ke tong sampah ke...adik kecil lagi jangan hanyut dalam dunia..Tuntutlah ilmu demi Allah..Kita berjuang sama2 ye..Happy selalu ^^

    ReplyDelete
  11. aku berharap kau teruskan penulisan blog kau ni..aku rasa nak kenal orang macam kau..teruskan eh..insyaallah suatu hari nanti aku akan berjaya sepak muka kau..

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum....klu boleh nk tegur admin blog nie dan jgak suem org yg comment...ape yg akak tengku ckp tu betul...jgn smpi dah mke dh dkt dpn pintu nerake bru nk menyesal....adek kacik lagi...msh bnyk mse untuk bertaubat...msh boleh dibentuk lagi akhlak tu...baliklah semula kpd al-quran dan sunnah...insyaallah allah akan tunjukkan jalan yg betul...kepade yg commet tu klu blh bagi r comment yg membina skt...
    insyaallah satu hri nnti allah akan pertamukan adik dgn jodoh yg tlh allah tetatpkan....
    good luck ^^

    ReplyDelete
  13. assalam , memang la kubur lain2 . nak ke tengok orang melayu , orang Islam camni ? tolonglaa , buat malu mak bapak je . ingatlaa kiamat daa dekat . peringatan buat manusia lain jugak . hubungan ni boleh ke bawak kat kubur ? tak kan ? taubatla , ingat untuk apa kita hidup kat dunia ni . semua buat silap . perbaiki kesilapan masing2 . gay is nothing . please , jangan kufurkan diri sendiri .

    "boleh jadi kamu suka akan sesuatu itu padahal ia amat buruk bagimu . boleh jadi kamu benci akan sesuatu itu padahal ia amat baik bagimu . Allah mengetahui sedangkan kamu tidak mengetahui"
    albaqarah : 216

    ReplyDelete
  14. B - budak
    O - otak xde
    D - dah la muke cam sial
    O - org mcm ni bunuh diri jela
    H - hahaha

    ReplyDelete
  15. assalam.. nk ckp.. kite doakn lh die smoge dpt hdyh drp Allah... x yh r mrah2.. da mmg itu ketentuan yg Allah buat untk dyea.. kte hnye mmpu mndoakn yg trbaek bwat dyea.. 4 admin blog ni.. do your best...;D

    ReplyDelete
  16. astaghfirullah. apa nak jadi ni? nabi x ngaku umat! kat akhirat nnt, nak jumpa sapa kalau nabi x ngaku umat???

    ReplyDelete
  17. nauzubillah...ade sape2 tau x no tpon mak c wife 2?? nk cal nk tny mcm mana dpt ank muka jantan tp jantina betina.tp apekn daya,marilah kita sm2 doakan mereka b2 nie dengan lafaz "innalillah hiwainna ilaihirojiun".. tkt x sempat mengucap je nt dorg b2 nie.

    ReplyDelete
  18. salam , Korang jgn la marah2 die , maki2 die . Just nasihat kn die jelaa . Itu adalah ketentuan allah . Korang jgn fikir diri tu sempurna . Setiap manusia , ade kelebihan dan kelemahannya . Kite just nasihat yang baik2 sajee . Tak perlula maki2 die .

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. a ah laa..
      aku pun turut merasakannya..hahahahahahahaha...
      nice try la budak2..hahahhaa

      Delete
  20. Kubur betul lain-lain. Tapi kan Allah suruh Amal makruf nahi mungkar. Kalau nampak perkara mungkar kena tegur. Dan memang semua org ada dosa masing-masing, tapi kalau nak tunggu org yg tak berdosa je bagi nasihat, siapa je yg boleh bagi nasihat dlm dunia ni? Hanya Nabi je yg tiada dosa. Lagi satu, jgn la nak cerita tentang hak mereka. Kalau mereka betul2 inginkan privacy sendiri, sila jangan publish hal mereka yg org boleh baca dan tengok. Kalau buat dosa, sila sorok, jgn bangga. Last skali, semoga adik-adik berdua, insaf. Itu lebih baik bagi kamu.

    ReplyDelete
  21. hey, aku mintak sangat2 kpd kawan2 budak nih, supaya tolong bimbing die leklok! because in order for sum1 to help, they must face two stages, first skali ialah taaruf (mengenal), tafahum (memahami) dan last skali baru boleh takaful (menolong). im not on sape2 side, but plz and plz, jgn tinggalkan solat! solat penentu akhlak kite^.^

    ReplyDelete
  22. ishh!!!
    aper nak jadi ni tak malu ker kalau mak bapak dapat tahu macam maner lah kan.mak bapak korang tak marah ker?saper mak bapak dier tak marah kalau dier gay or les...memang mak bapak tak sayang anak...
    korang ni tak der kejer ker?nak buat perkara macam tu...

    ReplyDelete
  23. kauorang jgn lah serbu diorang truih nak mrh2 diaorang ad untng ap2 ?dia orang xkan insaf lah sis and bro..and kt kn tgr cara bek bkn cr mrh2 maki2 diorang..orang xkn kt kauorang tgr diorang rs kauorang jelez...futhermore...dia orang xkn bc comment nie pown....KAWAN2 yg knai diorang nasihat lah diorang dgn btoih2....jgn serbu xpakai helmet....

    ReplyDelete
  24. What the hell's going on here? You better delete this blog man... Pissess me off

    ReplyDelete
  25. to anonymous : kubur sendiri2? mmg kubur kubur sendiri2. masuk sendiri2 smyg sendiri2 imam pon sendiri2 la ok tak ? tak yah nyusahkan orang. bende mcm ni mmg kene tegor kalau tak sume kene bala nya. ade ke bg teruskan hubgn diorang. ape ke bangang ko ni. igt allah bg bala kat dia sorang ke? kite sume akan kena. renungkan lah k

    ReplyDelete
  26. handsomenya x) tapi malangnyaa gay :/

    ReplyDelete
  27. maaf kalau aku terkasar,tapi aku ada amanah untuk menegur semua nie..
    actually aku nak cakap kat gayboy nie,diorang memang xda LIFE kalau diorang still nak hidup bersama.macam dah xda perempuan jaa dalam dunia nie sampai nak pilih lelaki jd peneman hidup.sia-2 doa banyak-2 kat Allah,tapi akidah dah terpesong.Nabi Muhammad pun x mengaku umat untuk orang macam nieh! kenapa owner blogger nie x berdoa kat Allah supaya hilangkan perasaan kasih dan sayang antara sesama jenis,kan lebih afdhal,insya-Allah,Allah akan tolong kita,tapi kalau minta tolong sebaliknya,memang minta bala dalam hidup lha diorang nie..if diorang bersama pun confirm xkan pernah bahagia.hati xkan rasa tenang seperti orang lain.so stop it this relationship lha gayboy..sepatotnya "husband" kau nie perlu bimbing kau ke jalan yang benar,bukan macam apa yang korang jalinkan nie..seriously KORANG berdua mengaibkan diri dan sengaja nak jatuhkan maruah Islam even korang xda niat nak buat.please lha guys,tolong sedar..aku doakan korang berdua diberi Hidayah kelak..Amin amin Ya Rabbal a'lamin :)
    ^^ Amar Makhruf Nahi Mungkar *maaf kalau aku agak annoying,sebab setiap manusia xda yang sempurna.better pengomen kasi advice daripada kutuk diorang.x rugi pun kalau advise,if kutuk pun dapat dosa kering jaa,^^v peace .

    ReplyDelete
  28. mmg lh kubur kite lain2x..namun sbgai seorang sauadara seagama ngan adik2x atas nie..kita wajib amar makruf nahi mungkar..jgn biarkn dri kita dinodai syaitan..adik2x bawa2 lh btaubat..bsar sgt dosa nie..blik lh ke pangkal jalan...nikmat kat dunia nie smntara je..mrilh kita kmbali kepada ajran agama Islam yg sbnar..kalau nk tunggu smpurna..bru boleh nasihat org..rosak lh dunia nie..ibarat mcm kat barat sna lh nnti..rosak masyrakat...hubungan sjnis pun dbenarkan..

    ReplyDelete
  29. siap follow awk..follow sy balik ea

    http://just2share2012.net84.net/#s01

    ReplyDelete
  30. wei budop,, mu bengon doh kow....
    bodo tahap gilo babi doh mu ni
    tobat la
    mu adow pele dop?

    ReplyDelete
  31. macam x betul je ni. mcm main2 je.

    ReplyDelete

aq_cinta_fazli

12/08/2011
>>>aq cyng dye....aq nk brsama nya sperti dlu
ckang nie aq wndu kt dye...
aq dh brjnji aq nk stia dye sowng jew..
tlong ya allah....
jgn lah ambil dye dlm idup ku...
aq x mau khilangan dye....
aq nk brsma dye smpai aq ttup mta ku ini....
aq cyang kn dye...
aq cinta kn dye...
dye lah jiwa hatiku ini...
sandainya aq pnjam mata ku lbih awl dripdanya...
kau cri kn lah pnganti ku...
untk tman kn idup nya..
sperti aq tman kn idpnya ya allah..
dn untk mnjga mkn mnumnya...
"b cyg akn stia dgn b sowng jew cye lah...
cyg x kn untk cri pnganti b...
cyg akn slalu dhti b jew...i luv u so muc mwahhh"
kow lah plengkap idup ku..
kow lah nyawa ku...
kow lah husbnd yg kusyngi
tiada pew yg lbih brnilai selain mu...

>>>"b cyng wndu ahh at b...
cyng nk b tman kn cyg dlm idp cyg...
b jnji tau jgn nh untktngal an cyg...
cyg jnji cyg akn stia dgn b jew cye ahh....
i lu u so muchh mwahh"
dri wife mu...